Een vereniging verhuurt haar zalen aan derden voor activiteiten. Ze beschikt over een grote zaal en een kleine zaal. De grote zaal wordt verhuurd aan 100 euro per uur, de kleine aan 50 per uur.

Een tweede vereniging organiseert twee workshops op dezelfde dag. Beide zalen komen in aanmerking, maar de voorkeur gaat uit naar de kleine goedkopere zaal. Enkel indien de twee workshops overlappen, moet één van de twee in de grote zaal plaatsvinden.

Opgave

Je krijg 4 tijdstippen: t1, t2, t3, t4, respectievelijk het startuur en einduur van workshop 1 en van workshop 2.

Bereken de totale huurprijs rekening houdend met het volgende: als beide workshops niet overlappen, dan wordt twee keer de kleine zaal gehuurd. Als er wel overlap is tussen de twee workshops dan wordt voor de langst durende workshop de kleine zaal gehuurd, voor de kortere workshop de grote zaal. Als de tweede workshop start op hetzelfde tijdstip als de eerste eindigt, dan wordt dit niet als overlap beschouwd.

Schema
Schema

Invoer

Acht regels met op elke regel een natuurlijk getal. De eerste twee regels geven respectievelijk het uur en de minuut aan van het begintijdstip van workshop 1, de volgende twee regels leggen op een analoge manier het eindtijdstip van workshop 1 vast. Op de volgende vier regels volgen begin- en eindtijdstip van workshop 2.

Je mag aannemen dat t1 < t2 en t3 < t4 en dat workshop 2 niet voor workshop 1 begint (t1 <= t3). Je hoeft dat niet te controleren. De workshops vinden op dezelfde dag plaats, nooit na middernacht.

Uitvoer

De uitvoer geeft de totale huurprijs voor beide workshops samen, niet afgerond als een float.

Voorbeeld 1

Invoer:

14
0
17
0
15
30
17
15

Uitvoer:

325.0

Voorbeeld 2

Invoer:

10
0
12
0
14
30
16
30

Uitvoer:

200.0