De beweging van de zon en de voortdurende verandering van de sterrenhemel heeft de mens van oudsher gefascineerd. De sterrenhemel draait iedere dag van oost naar west om een vaste pool. Op het noordelijk halfrond is deze pool op minder dan 1 graad van de poolster verwijderd, wat het gemakkelijk maakt om zich te oriënteren. De sterren rond de poolster bewegen zich in een concentrische cirkel om haar heen, zodat aan de oostelijke horizon voortdurend nieuwe sterrenbeelden opduiken die in het westen weer ondergaan.

Zoals de zon dag en nacht markeert, zo keert ze ook na verloop van een jaar terug op dezelfde plaats aan de sterrenhemel. Op basis van deze waarnemingen werden door verschillende oude beschavingen kalenders opgesteld, waarbij de maan de maanden aangaf en de baan van de zon de periode van een jaar bepaalde. Tot de oudst bekende sterrenbeelden behoren de twaalf van de dierenriem of de zodiak. Aan deze tekens werd een bijzondere betekenis toegekend, omdat zij het decor vormden waartegen zon, maan en planeten zich schijnbaar voortbewogen. Deze baan — die in werkelijkheid de baan is die de aarde om de zon beschrijft — wordt ecliptica genoemd. Hieronder wordt aangegeven wanneer de zon een sterrenbeeld uit de tropische zodiac binnenkomt, en wanneer het dit sterrenbeeld terug verlaat.

naam symbool sterrenbeeld vanaf tot en met
Aries
Aries
Ram 21 maart 20 april
Taurus
Taurus
Stier 21 april 21 mei
Gemini
Gemini
Tweelingen 22 mei 21 juni
Cancer
Cancer
Kreeft 22 juni 22 juli
Leo
Leo
Leeuw 23 juli 22 augustus
Virgo
Virgo
Maagd 23 augustus 23 september
Libra
Libra
Weegschaal 24 september 23 oktober
Scorpius
Scorpius
Schorpioen 24 oktober 22 november
Sagittarius
Sagittarius
Boogschutter 23 november 21 december
Capricornus
Capricornus
Steenbok 22 december 20 januari
Aquarius
Aquarius
Waterman 21 januari 19 februari
Pisces
Pisces
Vissen 20 februari 20 maart

Invoer

De invoer bestaat uit twee regels. Op de eerste regel staat een getal $$d \in \mathbb{N}$$ dat een dag in de maand aangeeft. Op de tweede regel staat de naam van een maand, geschreven in kleine letters.

Uitvoer

De naam van het sterrenbeeld waarin de gegeven dag valt volgens bovenstaande tabel. De naam van het sterrenbeeld moet uitgeschreven worden met als eerste letter een hoofdletter, en de rest kleine letters, zoals in de tabel.

Voorbeeld

Invoer:

5
december

Uitvoer:

Boogschutter

Voorbeeld

Invoer:

22
augustus

Uitvoer:

Leeuw