Linda Kelchtermans moet op zoek gaan naar het verborgen land in een gegeven zin. Dit verborgen land wordt gevormd door opeenvolgende letters van de zin, waarbij witruimte en karakters die geen letter uit het alfabet vormen moeten genegeerd worden. Bij het vinden van het land in de zin moet geen onderscheid gemaakt worden tussen hoofdletters en kleine letters. Linda blijkt er echter maar niet in te slagen om het juiste land te vinden, en ze vraagt je om haar een tip geven. Op basis van het land en de zin waarin dit land verborgen zit, moet je haar zeggen op welke positie in de zin het land kan gevonden worden.

Invoer

De eerste regel van de invoer bevat een getal dat aangeeft hoeveel land-zin paren er gaan volgen. Vervolgens krijg je steeds op twee regels de land-zin paren: eerst het land, dan de zin. Elk op een afzonderlijke regel. Je mag ervan uitgaan dat het land steeds minstens één keer in de zin voorkomt.

Uitvoer

Je geeft de positie in de zin terug waar het land kan gevonden worden. Deze positie wordt gegeven als index in de zin waar de eerste letter van het land staat, waarbij men de indices begint te tellen vanaf 0.

Voorbeeld

Invoer:

2
Mali
Panama ligt in Centraal-Amerika.
Polen
Elke keuken heeft wel meerdere pol- en soeplepels.

Uitvoer:

4
31