Je kent zeker het fenomeen dat je bij felle wind de koude des te meer aanvoelt dan wanneer het windstil is. Dit fenomeen noemt men met een Engelse term wind chill. Het zal je ook niet verbazen dat er verschillende methoden bestaan om te bepalen wat nu juist de gevoelstemperatuur is voor een gegeven luchttemperatuur en windsnelheid. Een van die methoden is de JAG/TI-methode (Joint Action Group on Weather Indices). Deze in Canada ontwikkelde methode is gebaseerd op het warmtetransport van het lichaam naar de huid. Als de temperatuur in °C op 1,50 meter hoogte gegeven wordt door $$T$$ en de gemiddelde windsnelheid in de afgelopen tien minuten in m/s op 10 meter hoogte gegeven wordt door $$W$$, dan kan je de gevoelstemperatuur berekenen met de volgende formule: \[13,12 + 0,6215\,T + (0,3965\,T - 11,37)(3,6\,W)^{0,16}\]

De gevoelstemperatuur geldt voor een gezond, volwassen en wandelend persoon van gemiddelde lengte. De zon speelt geen rol in de berekeningsmethode, maar bij zonnig weer voelt het minder koud aan dan de berekende gevoelstemperatuur doet vermoeden. Ook wanneer je met de wind in de rug wandelt, zal het minder koud aanvoelen.

Invoer

De invoer bestaat uit de volgende twee reële getallen, die elk op een afzonderlijke regel staan:

Uitvoer

De uitvoer bestaat uit één reëel getal dat de gevoelstemperatuur geeft volgens bovenstaande formule. Je hoeft je resultaat niet af te ronden.

Voorbeeld

Invoer:

10.0
5.0

Uitvoer:

9.755115709161835