Gegeven is een rij van \(n\) natuurlijke getallen. Gevraagd wordt om het eerste element uit de rij te zoeken dat herhaald wordt. Beschouw bijvoorbeeld de rij (1, 3, 5, 5, 8, 3, 2, 5, 8, 3). Het eerste element uit de rij dat herhaald wordt is 3. Ook 5 wordt herhaald (en wordt als eerste herhaald), maar is niet het eerste element uit de lijst dat wordt herhaald.

Los dit probleem op door de interface EersteDubbel1 te implementeren in een klasse MijnEersteDubbel. Implementeer hiervoor de methode public int eersteDubbel(int[] rij). Deze methode neemt als argument een rij getallen en geeft als output het eerste element uit de rij dat wordt herhaald terug. Indien er geen zo’n element bestaat of indien de inputrij leeg is, geef je -1 terug. Denk goed na welke datastructuur je gebruikt om dit probleem op te lossen. Wat is de snelste tijdscomplexiteit die haalbaar is?

Gebruik eventueel de testklasse SimpleTest2 om je oplossing lokaal te testen. Je kan hierin eenvoudig extra testgevallen toevoegen.