We wensen informatie bij te houden over het aantal inwoners van een aantal steden van een regio.

Maak een klasse met de naam Stad. Een object van deze klasse heeft als eigenschappen de naam van een stad en het aantal inwoners. Het aantal inwoners is een positief geheel getal en moet minimaal 70 zijn.
Je moet een object van deze klasse kunnen maken op basis van beide eigenschappen of enkel op basis van de naam van de stad, het aantal inwoners is dan 5000.
Twee Stad objecten zijn gelijk als ze dezelfde naam hebben.
Voorzie een functionaliteit met de naam heeft_meer_inwoners om na te gaan of een Stad-object meer inwoners heeft dan een ander Stad-object.
Voorzie een functionaliteit om de eigenschappen van een Stad object in string vorm weer te geven naar volgend voorbeeld: "Leuven heeft 102000 inwoners"

Maak een klasse met de naam Demografie die de naam van een regio bevat en een lijst bevat van Stad-objecten.
Initieel is deze lijst leeg. De constructor krijgt enkel de naam van de regio mee.
Je moet een functionaliteit met de naam voeg_stad_toe voorzien om een nieuw Stad object aan de lijst toe te voegen.Het nieuwe Stad-object wordt zodanig toegevoegd dat de lijst gesorteerd is op aantal inwoners. Je mag geen Stad object toevoegen met dezelfde naam als een reeds bestaand Stad object in de lijst.
Je moet een functionaliteit met de naam bereken_totaal_aantal_inwoners voorzien om het totaal aantal inwoners te berekenen over alle Stad-objecten van de lijst.
2 steden gaan fusioneren. Je moet een functionaliteit met de naam fusioneer voorzien om op basis van de naam van deze twee steden en een nieuwe naam de informatie in de lijst aan te passen.
Voeg een functionaliteit met de naam geef_steden_met_minimum_aantal_inwoners toe die een lijst teruggeeft van alle steden met een gegeven aantal minimum inwoners.

Voeg een functionaliteit met de naam print_steden_met_minimum_aantal_inwoners toe die de lijst uit geef_steden_met_minimum_aantal_inwoners uitprint
Je moet een functionaliteit voorzien om een string vorm weer te geven van een Demografie object als volgt:
eerste lijn :"Regio: Vlaanderen", tweede lijn: "Totaal aantal inwoners: 524555", volgende lijnen: per lijn een string vorm van een Stad-object uit de lijst van Stad-objecten volgens het voorbeeld in de vorige paragraaf.

Schrijf volgend stukje code: