Naar aanleiding van haar tweehonderdste verjaardag lanceerde de Universiteit Gent (UGent) op 23 september 2016 een nieuwe huisstijl. In een persbericht schreef de UGent hierover:

De huisstijl vormt de visuele identiteit (logo, kleuren, lettertype, beeldtaal, …) van de UGent waarmee we ons van andere organisaties onderscheiden. We gaan voor een moderne, internationale, universiteitsbrede uitstraling met meer sjablonen en betere richtlijnen. Dit versterkt onze herkenbaarheid en draagt ons 'Durf Denken'-motto uit naar de buitenwereld.

De huisstijl wordt toegepast op tal van communicatiedragers zoals websites, signalisatie, drukwerk, presentaties, enzovoort. Een herkenbare, eenduidige uitstraling versterkt onze boodschap en verenigt ons als universiteit. Het maakt onze interne en externe doelgroepen vertrouwd met onze organisatie.

Een paar jaar na de lancering blijkt echter dat het oude en het nieuwe logo van de UGent nog door elkaar gebruikt worden door verschillende diensten binnen de universiteit.

oude logo
Het oude logo van de Universiteit Gent.
nieuwe logo
Het nieuwe logo van de Universiteit Gent.

Kan je opsporen welke diensten nog het oude logo gebruiken op de website van de UGent?

Opgave

De huidige directory bevat de directorystructuur van de website van de UGent. Zowel het oude logo als het nieuwe logo zijn gewone bestanden met als naam logo.png. Het oude logo kan echter herkend worden aan een bestandsgrootte van exact 56431 bytes. De website bevat verschillende formaten van het nieuwe logo, maar die hebben allemaal een bestandsgrootte die afwijkt van 56431 bytes.

Geef een Unix commando dat alle gewone bestanden onder de huidige directory (dus inclusief alle onderliggende subdirectories) met naam logo.png en bestandsgrootte 56431 bytes hernoemt naar logo.png.old.

Voorbeeld

Hieronder zie je bijvoorbeeld hoe de directorystructuur onder de huidige directory er zou kunnen uitzien. Hierbij hebben we achter de naam van elk gewoon bestand tussen ronde haakjes ook de bestandsgrootte in bytes gezet. Om je oplossing te testen kan je een voorbeeld van een directorystructuur met logo's downloaden als een ZIP1-bestand.

.
├── alumnus.html
├── en.html
├── img
│   └── logo.png (18961)
│   └── dcom
│       └── logo.png (56431)
├── logo.png (18961)
├── index.html
└── nl
    └── logo.png (56431)

Klik hier om te zien hoe we willen dat de directorystructuur er uitziet nadat we jouw commando hebben uitgevoerd.